Демонстративно гласуване

На 15.09.2022 година и но 16.09.2022 година с населението на село Раковица, община Макреш, успешно се проведе демонстративно гласуване с инсталирана демоверсия на електронна бюлетина на машина за гласуване за изборите за народни представители на 02.10.2022 година